Our Story

Verhaal van Slowwings

In april 2016 startte ik met mijn onderneming Slowwings. Ik fiets graag en heb een passie voor koffie. In januari 2020 stapte ik samen met Hilde in een nieuw koffie avontuur: onze koffiebar Slowwings Inside.

Slowwings

Ik ben Stephen Quintens uit Ieper, barista en volgde de barista opleiding bij mijn begeesterde meesters Bart en Peter Deprez van Viva Sara Kortrijk. 

De passie voor koffie kreeg ik door hen te pakken, en ik fiets graag. Op 1 april 2016 startte ik met Slowwings Outside, en rijd ik rond als een triporterende barista op een bakfiets. 

Sedert 11 januari 2020 ben ik samen met Hilde een nieuw koffie-avontuur ingestapt. In Ieper hebben wij onze koffiebar Slowwings Inside geopend. 

Door corona zijn we echter gesloten. Je kunt wel nog koffie, raw cakes en chocolade bestellen bij ons. Woon je in de ruwe omgeving van Ieper, 10 km dan brengt een fietsende barista jouw bestelling thuis.

We missen jullie, zorg goed voor elkaar. Hopelijk tot heel gauw!!

Koffiegroeten

Stephen en Hilde

Volg ons op Fb voor het laatste Slowwingsnieuws!


 
 

Boek de Slowwingsbarista

Een uniek concept voor een bedrijfsevent, babyborrel, trouwreceptie enz. Meer info? Stuur ons een mail.© Copyright. All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren